loader icon

Bel Air Diner

Diner & Cocktailbar in Leiden

Bel Air Diner & Cocktailbar

Leiden

BEL AIR DINING AT HOME
Wij zijn van maandag t/m zondag voor take away geopend. Wij pakken met liefde jouw favoriete Bel Air Dining gerecht in. Bestel hier direct online.
Liever thuis bezorgd?

Bestel dan via ultimatumapp

of

Thuisbezorgd 

 

Echt Amerikaans Bel Air Diner & Cocktailbar in Leiden
Er is eindelijk een echte Amerikaanse diner, Bel Air Diner. De diner is precies zoals deze hoort in onze Amerikaanse beleving, rood met witte zitbanken en barkrukken en de Amerikaanse idolen op de muur.

De sfeer is duidelijk neergezet, maar het belangrijkste is natuurlijk goed eten. Bel Air Diner heeft veel tijd gestoken in het opzetten van de menukaart en hier het beste vlees voor uitgezocht. Zo staan er heerlijke burgers op de kaart van Black Angus, de Wagyu rund en van Iberico. Alle vlees gerechten komen uit de Mibrasa houtskool oven, dus hier kom je voor heerlijke pulled pork, burgers en malse steaks. En om de maaltijd echt Amerikaans te maken, maak je het natuurlijk af met een real American milkshake.

Make a booking at Bel Air Diner & Cocktailbar in Leiden. Find diner reviews, menus, prices, and opening hours for Bel Air Diner & Cocktailbar

DISCOVER OUR MENU

+31 (0) 71 362 7704

For Reservations & Oders

Monday to Friday

17:0022:00

Saturday to Sunday

16:0022:00

Bel Air Dining

Over Bel Air Diner
Als je binnenstapt in Bel Air Diner, waan je je meteen in het Amerika van de jaren ’50. Dit old school restaurant heeft red banks, een jukbox en ook Elvis ontbreekt niet in het interieur. Bij Bel Air diner staan zowel ambiance als culinariteit hoog in het vaandel. Niet alleen kun je hier de echte American diner ervaring beleven, je kunt er dus ook heerlijk eten. Burgers en steaks komen hier uit een echte houtskooloven en de pulled pork wordt in eigen keuken bereid. Alleen een drankje doen? Dat kan ook! Bel Air staat bekend om haar heerlijke (alcoholische en non-alcoholische) milkshakes en cocktails. Probeer bijzondere smaken als Crispy Oreo en Pinacolada.

Take Away

Our Team

Poke and BBQ Bar Bel Air

Our menu

Our gallery

Booking a table online is easy

Make online reservation

Booking a table online is easy

Book a table

Contact Details

Our contacts

Where to find us

Contact info

31 (0) 71 362 7704

Noordeinde 49 2311CB Leiden,

Netherlands

belairdiner@outlook.com

 

Get in Touch

Write us

    Testimonials

    What said about us

    Reserveer een tafel